U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Ben je een administratieve duizendpoot met een warm hart voor mensen en milieu? Werk je graag voltijds of 4/5? Dan ben jij misschien de collega die wij zoeken. 

Ben je nog op zoek naar een boeiende, leerrijke vakantiejob? Steek je graag je handen uit de mouwen om mee te werken aan duurzaam afvalbeheer? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou. 

Zora kiest voor DDS-Verko en vervoegt als payroll expert de personeelsdienst. 

We halen morgen het GFT en PMD op in de Kerkstraat in Buggenhout. De geplande ronde lukt vandaag niet wegens de marktdag.

We verwelkomen een nieuwe collega: Bart Scheire. Als verantwoordelijke van de compostering waakt hij over het composteerproces.

Opgelet: maandag 24 mei 2021 is een feestdag. De recyclageparken en kringloopwinkels zijn gesloten. We komen je afval een dagje later halen.

Het wagenpark van Verko is alweer een beetje groener. Drie verouderde huisvuilwagens zijn vervangen door voertuigen op aardgas.

Verko breidt uit. Voortaan versterkt Dries Poppe onze handhavingscel.

Vanaf dinsdag 27 april 2021 is een bezoek aan de kringloopwinkel opnieuw mogelijk zonder afspraak.
Wie zonder reservatie naar het recyclagepark wil, kan dit voortaan opnieuw op woensdag en donderdag. Voor de andere dagen is het wel nodig om vooraf online een reservatie te maken.  

Wij zijn op zoek naar heel wat verschillende profielen!
Word jij onze nieuwe collega?

De Groene Wijzer 74 werd verkeerdelijk in Zele in plaats van in Melle verdeeld.

Deze week is onze nieuwe collega Peter Fransaert gestart. Nu nog even in onze kringloopwinkel van Dendermonde, maar vanaf volgende week in onze kringloopwinkel van Wetteren.

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.