U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Op 6 december organiseren wij online een Bijzondere Algemene Vergadering. Je kan die live volgen.

Steek je graag de handen uit de mouwen, het liefst van al in de buitenlucht? Wil je graag bijdragen aan een propere en gezonde leefomgeving? Ben je geboeid door recyleren en sorteren? Aarzel dan niet en word onze nieuwe collega op de ophaaldienst. 

Manoeuvreer jij je vrachtwagen probleemloos door de nauwste steegjes? Hou je graag veel tijd over voor vrije tijd of je gezin? Ben je geboeid door recycleren en sorteren? Solliciteer dan zeker voor de job van chauffeur afvalophaling. 

Voor de Week van het Afvalteam van 15 tot 22 november maakten we affiches met onze eigen personeelsleden erop. Op 1 ervan prijkt Betty. Al 13 jaar lang manoeuvreert zij haar ophaalwagen behendig door de smalste straatjes, als enige vrouwelijke vrachtwagenchauffeur van ons team. En hoe! 

De komende maanden krijgen we in onze kringloopwinkels hooggeëerd bezoek van enkele heiligen. Op 6 november ontvangen we Sint-Maarten in Appels. Op 8 december komt Sinterklaas langs te Wetteren. Telkens van 14-16 uur. Alle kindjes welkom!

Een strik rond je huisvuilzak. Een tekening op je container. Met complimentjes gooien naar onze collega's. Het hoort er allemaal bij tijdens de Week van het Afvalteam van 15 t.e.m. 21 november.

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.