U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

De eindejaarsperiode heeft traditiegetrouw invloed op de dienstverlening van Verko.

Vanaf januari 2021 aanvaardt het recyclagepark gratis afgedankte matrassen.

OPGELET: vanaf 2021 verandert de ophaaldag voor verschillende straten in Dendermonde en Hamme!

Word jij onze nieuwe collega?

De komende 2 maanden (tot eind januari 2021) voorziet Verko 16 extra glasbollen.

De kringloopwinkels in Appels en Wetteren zijn opnieuw open. Vanaf 12/01 is het ook weer mogelijk om op bepaalde dagen spullen te brengen. Uiteraard gelden er extra voorzorgsmaatregelen. 

Versier tussen 23 – 27 november je vuilniszak of container met een tekening of strik en toon je waardering voor onze afvalmedewerkers!

Er spelen ongeveer 31 lege batterijen verstoppertje in je huis: ze verstoppen zich in vergeten speelgoed, oude dozen op zolder, lades en keukenkasten… Zoek mee en breng ze naar het recyclagepark, zodat we ze kunnen recycleren.

Onze jaarlijkse opendeurdag van de kringloopwinkel maakt plaats voor een coronaveilige opendeurWEEK!
Bezoek ons tussen 13 en 17 oktober 2020 en geniet van grote kortingen!

Sinds de verplaatsbare camera's in dienst zijn, werden er reeds 68 sluikstorters betrapt!

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.