U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Verdien je tijdens de zomer graag een centje bij? En steek je graag je handen uit de mouwen? Stel je dan snel kandidaat als jobstudent-ophaler.

Van juni tot en met oktober organiseren wij elke 1ste zaterdag van de maand een demonstratie composteren. Vrijwilliger Bernard legt uit wat je moet doen om zelf dit vruchtbare goedje te produceren. Kom gerust langs.

Manoeuvreer jij je vrachtwagen probleemloos door de nauwste steegjes? Hou je graag veel tijd over voor vrije tijd of je gezin? Ben je geboeid door recycleren en sorteren? Solliciteer dan zeker voor de job van chauffeur afvalophaling. 

De nieuwe composteerinstallatie draait nog niet op volle toeren, maar levert wel al een belangrijk bijproduct voor de land- en tuinbouw: spuiwater. Daarmee brengen we een waardevolle meststof op de markt.  

94 miljoen, zoveel lege batterijen telt Vlaanderen.
21.911.934 van hen zijn verscholen in onze provincie.
Bebat en de OVAM dagen je uit om te te vinden. Help je mee zoeken?

Geraak je helemaal onder spanning van elektriciteit? Voel je de stroom in je aderen bij pannes? Word je warm van herstellingen en onderhoud? Dan hebben wij de ideale job voor jou. Klik op de foto en solliciteer.  

Met een wiellader materiaal opscheppen en naar de juiste plek brengen. Een hefkraan en een breekinstallatie bedienen. Ervoor zorgen dat alles klaar is voor transport. Iets voor jou? Klik dan snel op de foto.

De omwonenden van onze bedrijfssite waren al eventjes getuige van veel bedrijvigheid. Ze zagen onze vergistingstoren verrijzen tussen nieuwe gebouwen en een gasballon. Met veel plezier nodigden we hen uit voor een rondleiding.

Land- en tuinbouwers of particulieren uit ons werkingsgebied kunnen gebruikte landbouwfolies afleveren op het recyclagepark van Appels van 1 april tot 30 juni. Enkel op weekdagen tussen 8u30 en 12u en tussen 12u30 en 14u.

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.