U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Steek je graag je handen uit de mouwen en ben je graag buiten? Heb je graag een nette, propere omgeving? Solliciteer dan snel voor een vakantiejob als ophaler.

De zomerevents staan voor de deur. Daar hoort natuurlijk drank bij. Maar events moeten ecologischer. Daarom stelt Verko gratis 50.000 herbruikbare bekers ter beschikking. Duurzaam en gemakkelijk!

Al plannen gemaakt om deze zomer je groente-, fruit en tuinafval drastisch te verminderen en om te zetten in hoogwaardige compost? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Het ideale moment om aan de slag te gaan met een compostbak is aangebroken.

In 2020 moesten we 'in ons kot' blijven. Afhaalmaaltijden, online shoppen en eindelijk tijd om te tuinieren. Dat vertaalde zich in de afvalcijfers. Tijd om de klok weer terug te draaien? Ontdek er alles over in ons jaarverslag.

Het wagenpark van Verko is alweer een beetje groener. Drie verouderde huisvuilwagens zijn vervangen door voertuigen op aardgas.

Verko breidt uit. Voortaan versterkt Dries Poppe onze handhavingscel.

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.