U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Wij zijn op zoek naar recyclageparkwachter die kan inspringen op onze verschillende parken.

Dit najaar verwachten we hoog bezoek in onze kringloopwinkels te Appels en Wetteren. Zowel Sint-Maarten als Sinterklaas brengen ons een bezoekje. Alle kindjes welkom! 

Op 21 oktober 2023 zetten onze 2 kringloopwinkels feestelijk hun deuren open en delen kortingen uit. En er is meer! In Dendermonde houden we een Repair Café. In Wetteren krijgt iedereen in halloweenoutfit een waardebon.  

Wil jij graag jaarlijks maar liefst 369 euro besparen op je huishoudbudget? Met de gratis app Plan-eet is dat een peulschil. Download de app nu en maak kans op een geschenkpakket ter waarde van 50 euro. 

Voor ons pilootproject Kunstainer zoeken we enthousiaste creatievelingen. Op elk recyclagepark staat een container voor herbruikbare goederen. En die container kan een nieuw jasje gebruiken. Neem jij de uitdaging aan? 

Dit najaar organiseren we 2 leuke workshops. Ontdek hoe je de tuin winterklaar kan maken. Gelukkig heeft een tuin meer te bieden dan enkel werk. Hoe je die groenten en vruchten kan verwerken zonder restjes, leren we je ook graag.    

Een impact maken op de omgeving vanuit een leidinggevende functie? Verko gaat op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke (m/v/x).

Moedig jij ons afvalteam mee aan? Van 13 tot en met 19 november 2023 plaatsen we onze medewerkers in de spotlights. En jij kan meedoen! Download de kleurplaat en verras onze collega's tijdens de Week van het Afvalteam.

Zijn je zonnepanelen aan vervanging toe? Dan moeten die naar een recyclagecentrum dat daarin gespecialiseerd is. Ontdek hier waar je ermee terecht kan.

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.