U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Zonnepanelen die aan vervanging toe zijn, het komt voor. Maar waar moet je er dan mee blijven? 

Rij je graag rond met grote machines? En help je graag bezoekers op weg? Kies dan voor een supertoffe job met veel variatie en plezante collega's. Solliciteer nu!

Een dalend restafvalcijfer. De verdere aanpak van sluikstort via de handhavingscel. Op weg naar een asbestvrij Vlaanderen. De opbouw van de composteerfabriek die nog dit aar operationeel zal zijn. Het mag duidelijk zijn dat we ook in 2021 niet stilzaten. 

Steek je graag de handen uit de mouwen, het liefst van al in de buitenlucht? Wil je graag bijdragen aan een propere en gezonde leefomgeving? Ben je geboeid door recyleren en sorteren? Aarzel dan niet en word onze nieuwe collega op de ophaaldienst. 

Zit recycleren en sorteren je in het bloed? Geef je jouw kennis graag door aan anderen? Ben je iemand die gemakkelijk het overzicht bewaart? Dan ben jij voor ons het ideale hoofd recyclageparken. 

Bezorgt een warm onthaal voor nieuwe medewerkers jou een goed gevoel? En werk je graag mee aan een strategisch wervingsbeleid? Dan ben jij de HR-medewerker die wij zoeken. 

Verdien je tijdens de zomer graag een centje bij? En ben je geïnteresseerd in een schone omgeving? Dan hebben wij een boeiende vakantiejob voor jou.

Van juni tot en met oktober organiseren wij elke 1ste zaterdag van de maand een demonstratie composteren. Vrijwilliger Bernard legt uit wat je moet doen om zelf dit vruchtbare goedje te produceren. Kom gerust langs.

De nieuwe composteerinstallatie draait nog niet op volle toeren, maar levert wel al een belangrijk bijproduct voor de land- en tuinbouw: spuiwater. Daarmee brengen we een waardevolle meststof op de markt.  

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.