U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Wist je dat je kringloopgoederen, en dus ook herbruikbare kledij, gratis kunt brengen naar het recyclagepark?

Heb je een bachelor diploma, minimaal 3 jaar ervaring in payroll, en ben je op zoek naar een afwisselende job binnen een fijne en stabiele organisatie?

Verko trekt de kaart van de groene energie en wil het ingezamelde GFT-afval verwerken tot milieuvriendelijke brandstof voor de vuilniswagens. En dat is een primeur in Vlaanderen!
De composteerfabriek in Appels maakt gedeeltelijk plaats voor een ultramoderne vergistingsinstallatie. De sloopwerken gaan deze week van start. 

De eindejaarsperiode heeft traditiegetrouw invloed op de dienstverlening van Verko.

Vanaf januari 2021 aanvaardt het recyclagepark gratis afgedankte matrassen.

OPGELET: vanaf 2021 verandert de ophaaldag voor verschillende straten in Dendermonde en Hamme!

Word jij onze nieuwe collega?

De komende 2 maanden (tot eind januari 2021) voorziet Verko 16 extra glasbollen.

De kringloopwinkels in Appels en Wetteren zijn opnieuw open. Vanaf 12/01 is het ook weer mogelijk om op bepaalde dagen spullen te brengen. Uiteraard gelden er extra voorzorgsmaatregelen. 

Versier tussen 23 – 27 november je vuilniszak of container met een tekening of strik en toon je waardering voor onze afvalmedewerkers!

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.