U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Je afval vergeten buiten te zetten? Of het verkeerde vuilnis aangeboden? Dankzij Recycle! is dat verleden tijd. Ontdek alle niet te missen voordelen en installeer de app.

Op 6 december organiseren wij online een Bijzondere Algemene Vergadering. Je kan die live volgen.

Voor de Week van het Afvalteam van 15 tot 22 november maakten we affiches met onze eigen personeelsleden erop. Op 1 ervan prijkt Betty. Al 13 jaar lang manoeuvreert zij haar ophaalwagen behendig door de smalste straatjes, als enige vrouwelijke vrachtwagenchauffeur van ons team. En hoe! 

Een strik rond je huisvuilzak. Een tekening op je container. Met complimentjes gooien naar onze collega's. Het hoort er allemaal bij tijdens de Week van het Afvalteam van 15 t.e.m. 21 november.

Ben jij een people manager die sterk is in plannen en organiseren? Ben je gebeten door duurzaamheid en een schone, groene leefomgeving? Ga dan de uitdaging aan en word onze verantwoordelijke afvalinzameling.

Klara-presentatrice Katelijne Boon trok met vrt-crew naar recyclagepark Lebbeke. Ze polste bij de bezoekers naar hun mening over de VRT.

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.