Compost geeft zuurstof aan de tuinbodem

Compost

Verko produceert niet alleen compost, maar verkoopt ook deze compost en aanverwante producten als bodemverbeteraar. De compost van Verko voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is erkend met het Vlaco-garantielabel en het Europese ECN-QAS-label.

Compost 

Korrelgrootte 0-17 mm: 6 euro per ton (excl. 6% btw).
Korrelgrootte: 0-10 mm: bedraagt 8 euro per ton (excl. 6% btw) (enkel topdressing).

Openingsuren voor afhaling 

Maandag tot donderdag: 8u30 tot 11u45 en 12u30 tot 16u30
Vrijdag: 8u30 tot 11u45 en 12u30 tot 14u30
Locatie: Verko, Bevrijdingslaan 201, 9200 Appels (aanmelden bij de portier)

Levering compost aan huis

Wie niet over de mogelijkheid beschikt om compost rechtstreeks bij Verko af te halen, kan steeds een afspraak maken voor levering aan huis (betalend).

Boomschors

Wie onkruid in de tuin wil vermijden, kan boomschors als bodembedekker gebruiken. Verko verkoopt schors afkomstig van de fijnspar voor 40 euro/m³ (excl. 6% btw). Dit product is verkrijgbaar in 2 korrelgroottes: tussen 10 en 20 mm (2 keer gemalen en gezeefd) en tussen 40 en 60 mm (1 keer gemalen en gezeefd).

Gemalen en gezeefd snoeihout

Het gemalen en gezeefd snoeihout is afkomstig van selectief aangevoerd snoeihout en heeft een fijne structuur. Te gebruiken als alternatief voor dennenschors, als valdemping onder speeltuigen, of voor de aanleg van een tuinpad of kippenren. 100% gerecycleerd en milieuvriendelijk.
Kostprijs: 15 euro/ton (exclusief btw). 

Bovenstaand product is tijdelijk niet in voorraad.

Meer info

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 052 25 18 15, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Professionele gebruikers contacteren eveneens het bovenstaande nummer voor de afzonderlijke prijzen en verkoopsvoorwaarden van de vermelde producten.