Wij zijn op zoek naar een tijdelijk bediende voor onze kringloopwinkel te Appels.

Afvalintercommunale Verko in Dendermonde staat in voor alle aspecten van het afvalbeleid in de streek, onder meer via afvalpreventie en -sensibilisering, huis-aan-huisafvalinzameling, het beheer van 10 recyclageparken, 2 kringloopwinkels en de verwerking van organisch afval tot compost. Samen met 180 medewerkers zetten we ons dagelijks in voor een duurzame, groene en schone regio.

Dankzij onze kringloopwinkels krijgen gebruikte goederen een tweede leven. Inwoners kunnen hun goederen op verschillende manieren aanbieden. Onze bedienden zorgen ervoor dat deze terecht komen in de winkel en klaar zijn voor verkoop. Je kan onze kringloopwinkels terugvinden in Appels en Wetteren.

Wie zoeken we?

Voor een vervanging zijn wij op zoek naar een bediende voor onze kringloopwinkels. Je zal werken vanuit onze winkel te Appels.

Als bediende in de kringloopwinkel heb je een afwisselend takenpakket. Zo sta je in voor het verkopen van goederen die we aanbieden. Hierbij hoort het kassawerk, het uitstallen van goederen in de winkel, bepalen van de prijs, ... Je werkt ook mee in ons magazijn waar alle goederen toekomen. Daar sta je o.a. in voor het ontvangen van de goederen, nakijken, sorteren en bepalen of goederen nog verkocht kunnen worden. Daarnaast zorg je mee voor het onderhoud van de keuken, het magazijn en het sanitair. Indien nodig, ga je ook mee de baan op, om goederen bij mensen thuis op te halen.

Je komt in contact met heel wat verschillende mensen. Zo komen mensen niet alleen goederen kopen in de winkel, inwoners hebben ook de mogelijkheid om hun goederen naar de kringloopwinkel te brengen. Jij bent er steeds als vast aanspreekpunt om hen te helpen en vertegenwoordigt op die manier ook onze organisatie.

Wat bieden we?

Je werkt 32u per week volgens onderstaand stelsel:

  • Dinsdag, woensdag en vrijdag: 10u - 12u30 en 13u tot 17u15;
  • Donderdag: 13u - 17u15
  • Zaterdag: 10u- 17u15

We bieden je een tijdelijk contract aan vanaf eind juni tot eind september.

Een loon in klasse 3 met minimum €2.445,97 en maximum € 2.885,71, afhankelijk van jouw relevante ervaring. Aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, eco cheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een rijbewijs B en eigen wagen;
  • Je spreekt goed Nederlands;
  • Je bent gedreven en gemotiveerd;
  • Je neemt initiatief:
  • Je bent klantvriendelijk

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je helemaal klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur jouw CV t.a.v. Stefanie Wuytack naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via post naar Bevrijdingslaan 201 - 9200 Dendermonde.

Solliciteren kan tot, ten laatste 24/05. Kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Gesprekken worden in de week nadien georganiseerd.

Heb je nog bijkomende vragen? Dan kan je terecht bij Stefanie Wuytack via 052 69 18 59 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor deze functie wordt niet gewerkt met een wervingsreserve.