Op 6 december organiseren wij online een Bijzondere Algemene Vergadering. Je kan die live volgen.

Steek je graag de handen uit de mouwen, het liefst van al in de buitenlucht? Wil je graag bijdragen aan een propere en gezonde leefomgeving? Ben je geboeid door recyleren en sorteren? Aarzel dan niet en word onze nieuwe collega op de ophaaldienst. 

Voor de Week van het Afvalteam van 15 tot 22 november maakten we affiches met onze eigen personeelsleden erop. Op 1 ervan prijkt Betty. Al 13 jaar lang manoeuvreert zij haar ophaalwagen behendig door de smalste straatjes, als enige vrouwelijke vrachtwagenchauffeur van ons team. En hoe! 

Manoeuvreer jij je vrachtwagen probleemloos door de nauwste steegjes? Hou je graag veel tijd over voor vrije tijd of je gezin? Ben je geboeid door recycleren en sorteren? Solliciteer dan zeker voor de job van chauffeur afvalophaling. 

De komende maanden krijgen we in onze kringloopwinkels hooggeëerd bezoek van enkele heiligen. Op 6 november ontvangen we Sint-Maarten in Appels. Op 8 december komt Sinterklaas langs te Wetteren. Telkens van 14-16 uur. Alle kindjes welkom!