Helaas hebben heel wat inwoners in ons werkingsgebied geen of een verkeerde afvalkalender ontvangen. In samenspraak met de koerier die verantwoordelijk is voor de verdeling zullen er extra kalenders gedrukt worden, zodat iedereen zo snel mogelijk een exemplaar in huis heeft.

Laarne en Wichelen

De verdeling van de kalenders in Laarne en Wichelen zal volledig opnieuw gebeuren. Hiervoor zijn er volop afvalkalenders in herdruk

  • Alle inwoners van Schellebelle en Serskamp zullen in het weekend van 18-19 januari 2020 hun afvalkalender ontvangen.
  • De inwoners van Wichelen mogen een exemplaar op 25 of 26 januari 2020 verwachten.
  • Wie in Laarne woont, krijgt de kalender op 1 of 2 februari 2020.
  • Inwoners van Kalken ontvangen hun exemplaar op 8 of 9 februari 2020.

Wetteren

Ten Ede, Massemen, Westrem en de wijk Bourgondisch Kruis (Oude Wetterstraat , Blauwe Paal, Hellegat, Kleine Wetterstraat, Ter Heide, Voorheide, Gemoedsveld, Oude Gentweg en Bourgondisch Kruis) worden volledig opnieuw bedeeld. Inwoners mogen de eerste 2 weken van februari hun afvalkalender in de bus verwachten. 

Grembergen en Hamme

Wie in Grembergen woont en de afvalkalender van Hamme gekregen heeft en vice-versa zou ondertussen de correcte editie ontvangen moeten hebben.
Is dat niet het geval, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle andere meldingen

De koerier heeft ons gegarandeerd dat alle andere meldingen van verkeerd geleverde of ontbrekende kalenders binnen de week worden opgevolgd.
Heb je nog geen kalender ontvangen? Stuur dan zo snel mogelijk een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Digitale kalenders

De kalenders kunnen ook hier digitaal geraadpleegd worden. Heb je een smartphone, gebruik dan zeker de App Recycle!.