U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Wij zijn op zoek naar een chauffeur wiellader.

Wij zijn op zoek naar een planner voor onze ophaaldienst.

Wij zijn op zoek naar een deeltijds medewerker voor onze dienst "onthaal en asbest".

Als chauffeur ben jij één van de belangrijkste schakels in onze firma. Dagelijks ga je, samen met de ophalers, op pad om het afval in onze verschillende gemeentes in te zamelen.

Wij zijn op zoek naar medewerkers voor onze ophaaldienst.

Vanaf 2024 is het voor iedereen in ons land verplicht om GFT te sorteren. Voor jou verandert er niets. De gescheiden inzameling van GFT en huisvuil gebeurt hier al bijna 30 jaar.

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker voor onze afdeling afvalverwerking.

Van 1 december 2023 t.e.m. 31 januari 2024 voorzien we extra glascontainers in jouw regio. Is je vertrouwde glasbol vol? Kijk dan hier waar je een andere kan vinden. Flessen naast de glasbol zetten is strafbaar. 

Van 13 t.e.m. 19 november plaatsten wij al onze collega's van het afvalteam in de schijnwerpers. Bekijk het geslaagde resultaat.

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.