U krijgt hier het laatste nieuws over Verko

Door de uiterst natte weersomstandigheden zijn we genoodzaakt om een noodlozing uit te voeren die mogelijk geurhinder kan veroorzaken. Ze zal een 3-tal weken duren. 

Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze ophaaldienst.

Als chauffeur ben jij één van de belangrijkste schakels in onze firma. Dagelijks ga je, samen met de ophalers, op pad om het afval in onze verschillende gemeentes in te zamelen.

Wij zijn op zoek naar medewerkers voor onze ophaaldienst.

Een team van 20 medewerkers is dagelijks in de weer om je GFT te verwerken. Dat betekent: handen uit de mouwen en koppen bij elkaar om samen de innovatieve stap te zetten van afval naar biogas een compost. 

Dit voorjaar organiseren we 2 leuke workshops. Ontdek hoe je zelf compost kan maken en wat je er allemaal mee kan doen. We binden ook de strijd aan met voedselverlies. Kom praktische tips vergaren.     

Gebruikte landbouwfolies zijn welkom op het recyclagepark van Appels, van 2 april tot 30 juni. Dit kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 8u30 en 12u en tussen 12u30 en 14u. De kostprijs bedraagt 121 euro per ton.

Is er asbest aanwezig in je woning of gebouw en wil je daar iets aan doen? Kom dan naar een Infomarkt Slim Renoveren in Lebbeke, Dendermonde, Berlare, Hamme of Buggenhout. De medewerkers van ons asbestloket antwoorden er graag op al jouw vragen. 

Vanaf zaterdag 9 maart kan je op het recyclagepark opnieuw compost in 40 liter-zakken kopen. 

Ook de komende 16 jaar kiezen de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Melle, Wetteren en Wichelen voor Verko om hun ambities op vlak van afvalbeleid en milieuzorg waar te maken.

Verko is een intercommunale of intergemeentelijk samenwerkingsverband. Concreet betekent dit dat 9 verschillende gemeenten hun krachten bundelen in één organisatie om gemeenschappelijk dienstverlening te kunnen aanbieden aan hun inwoners. Wat betekent dit precies voor jou?

Om je persoonlijk te kunnen helpen bij je sorteervragen is de ombudsdienst van Verko iedere weekdag tussen 9 u. en 12 u. en tussen 13 u. en 16.30 u. telefonisch bereikbaar via het gratis nummer 0800 92 992.