Op 6 december organiseren wij online een Buitengewone en een Bijzondere Algemene Vergadering. Je kan die live volgen via dezelfde link.

Op 7 oktober organiseerden we samen met POM Oost-Vlaanderen, Lovitas en Flux50 de Dag van de Energiegemeenschap. Een event vol vonken, vuur en tonnen inspiratie. 

Heb jij een schitterend idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt voor je streek en je streekgenoten? Heb je zin om de kloof tussen droom en daad te overbruggen? Toon je engagement, zet een projectidee op papier en wij helpen je samen met Streekfonds Oost-Vlaanderen - #Een hart voor Scheldevallei op weg.

Met het project 'gedeelde energie is dubbele energie' stimuleren we efficiënt en duurzaam energiegebruik in de regio door lokale hernieuwbare-energiegemeenschappen op te zetten. Heb je een bedrijf in onze regio? Dan kan ook jij meedoen. 

Heb je een onweerstaanbare overtuigingskracht? Slaag je er gemakkelijk in om subsidies te vinden en binnen te halen? En volg je graag projecten op van A tot Z? Ga dan de uitdaging aan en word onze subsidioloog.