U krijgt hier het laatste nieuws over DDS

Heb jij een schitterend idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt voor je streek en je streekgenoten? Heb je zin om de kloof tussen droom en daad te overbruggen? Toon je engagement, zet een projectidee op papier en wij helpen je samen met Streekfonds Oost-Vlaanderen - #Een hart voor Scheldevallei op weg.

Heb je een onweerstaanbare overtuigingskracht? Slaag je er gemakkelijk in om subsidies te vinden en binnen te halen? En volg je graag projecten op van A tot Z? Ga dan de uitdaging aan en word onze subsidioloog. 

Bijt je je graag vast in subsidiedossiers bij lokale besturen? Wil je je regio mee uitbouwen tot een fijne plek om te wonen en te werken? Werk dan samen met ons aan de uitdagingen van de toekomst als deskundige woonbeleid. 

Wil jij graag onze organisatie en regio op een duurzame manier mee uitbouwen? Hebben financiële processen weinig geheimen voor jou en schrikt leidinggeven je niet af? Dan ben jij de financieel manager die we zoeken.

Ons team wordt steeds groter. Zo leggen we de fundamenten voor een nieuw dienstverlenend DDS en zijn we een sterke partner voor onze gemeenten. Benieuwd wie we hebben aangeworven sinds maart 2021?

Samen met de 10 andere Vlaamse streekintercommunales starten we een aankoopcentrale voor duurzame voertuigen. Voor gemeentebesturen, maar ook voor OCMW's, gemeentelijk onderwijs en politie en brandweer. Een uitstekende opportuniteit voor een duurzamer wagenpark.

Investeren in mensen en middelen. Zo halen we expertise in huis om ons verder te ontwikkelen als een sterke partner voor onze gemeenten. Hoe we dat aanpakken, lees je in het jaarverslag 2020. 

5 ondernemende projecten willen in onze regio een meerwaarde creëren voor mens en omgeving. DDS gelooft in hun ondernemerschap en hoopt de komende weken kruisbestuivingen te zien tussen de lokale initiatieven en bedrijven in de buurt. Want alleen met de nodige mensen en middelen hebben de projecten kans tot slagen.

De basisfilosofie van DDS steunt op drie belangrijke fundamenten: werken, wonen en ontspannen in een mooie regio.

Huurders kiezen bewust voor het kwalitatieve en betaalbare woonaanbod van intercommunale DDS.

Het online platform bizLocator, waarin ook DDS participeert, brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie met elkaar in contact.