U krijgt hier het laatste nieuws over DDS

In het kader van het natuurinrichtingsproject Berlare Broek en Donkmeer zullen de bestaande dierenverblijven in de Eendenkooi in Berlare verdwijnen. Daarom vroeg de gemeente aan DDS om op het recreatiedomein een nieuwe dierenweide in te richten. De nieuwe aangeplante haag bakent alvast de dierenzone af, maar op de komst van geiten en schaapjes is het wachten tot 2018.

In de zomer lokt Nieuwdonk heel wat dagjestoeristen die willen genieten van vertier in en rond de watersportvijver, maar buiten dit seizoen vormt het domein de ideale uitvalsbasis voor wandelaars en vogelspotters.

Het bruist van economische activiteit op Hoogveld J in Dendermonde, het meest recent door DDS ontwikkelde bedrijventerrein. Nadat Transport Macharis er zich als eerste vestigde in 2011 volgden nog 6 ondernemingen. Vaak zijn het familiale kmo’s die door toename van hun activiteiten door de jaren heen uitgroeien tot grotere regionale spelers en verkiezen om zich voor hun uitbreiding te herlokaliseren in eigen streek.

De basisfilosofie van DDS steunt op drie belangrijke fundamenten: werken, wonen en ontspannen in een mooie regio.

Huurders kiezen bewust voor het kwalitatieve en betaalbare woonaanbod van intercommunale DDS.

Het online platform bizLocator, waarin ook DDS participeert, brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers die op zoek zijn naar een geschikte bedrijfslocatie met elkaar in contact.